Jauhetekniikka toimittaa leipomoraaka-aineiden reseptipunnitusjärjestelmän Cristella AS:lle Viroon

 Salosen uudet jauhosiilot
     Toimitukseen sisältyy kolme uutta alahuoneellista
     ulkosiiloa punnistuksella varustettuna.
 Anti-Dust jauhovaaka jauhetekniikka
    Siilojauhot annostellaaan taikinapataan tarkasti
    punniten uusilla jauhovaaoilla.
Ksiannostelupiste Antell Leipomot 
      Käsipunnituslaitteisto on yhdistetty osaksi
      reseptipunnitusjärjestelmää.

    

Virossa toimiva Cristella AS on valinnut Jauhetekniikka Oy:n raaka-aineiden annostelujärjestelmä- toimittajaksi tiukan kansainvälisen tarjouskilpailun jälkeen. Etelä-Virossa sijaitsevaan Võrun leipomoon toteutettavalla merkittävällä laiteinvestoinnilla korvataan vanhat sisäsiilot uusilla ulkosiiloilla sekä automatisoidaan raaka-aineiden annostelu neljällä tuotantolinjalla.Toimituksen käyttööotto ajoittuu keväälle 2014. 

Modernit jauhosiilot

Jauhetekniikan toimituskokonaisuuteen kuuluu kolme uutta 80 kuution kokoista ulkosiiloa leipomojauhojen varastointiin. Modernit alahuoneelliset siilot on varustettu mm. punnistuslaitteistoilla ja siilosuodattimien puhdistusautomatiikalla, joka käynnistää suodattimen puhdistuksen automaattisesti täytön jälkeen. Kaikki siilojauhot seulotaan siilon alahuoneissa olevilla Jauhetekniikan ATEX-keskipakoisseuloilla ennen niiden annostelua pneumaattisiin siirtolinjoihin.   

Jauhemaisten ja nestemäisten aineiden annostelu automaattista

Toimitukseen sisältyy siilojauhojen annostelun lisäksi taikinoihin tarvittavan veden annostelun automatisointi kaikille neljälle tuotantolinjalle sekä munamassan automaattinen, punnitukseen perustuva annostelu yhdelle linjalle.


Reseptiannosteluohjausjärjestelmä takaa tarkan annostelun ja tuotannnon jäljitettävyyden

Täysautomaattista raaka-aineiden varastointi- ja annostelujärjestelmää tullaan ohjaamaan kehittämällämme erittäin monipuolisella reseptiannostelunohjausjärjestelmällä.  Järjestelmä ohjaa leipurien kosketusnäytöiltä tilaamat reseptien mukaiset raaka-aineet tehokkaasti ja tarkasti haluttuihin käyttöpisteisiin sekä tallentaa annostustapahtumat muistiinsa, joka mahdollistaa leivontaan käytettyjen raaka-aineiden ja tehtyjen annostelujen jäljitettävyyden tarvittaessa myöhemminkin.

Käsin lisättävien aineiden annostelu reseptin mukaan

Käsin punnittavien aineiden annosteluun Jauhetekniikka toimittaa reseptiannostelujärjstelmään integroidut käsipunnituspisteet jokaiselle tuotantolinjalle. Keskeisin ero perinteiseen vaakatasoon verrattuna on havainnollinen 10" Siemens Touch Screen -näyttö, joka opastaa leipuria annostelemaan juuri oikeat määrät käsin punnittavia aineita. Käsipunnituspisteet on yhdistetty tuotannonohjausjärjestelmään, jolloin käsiannostelutkin ovat automaattiannostelun tapaan jäljitettävissä. 


Cristella
 

 Cristella AS on Baltian maiden suurin pakastettujen leipomotuotteiden valmistaja, jonka historia ulottuu vuoteen 1914 saakka. Lue lisää..