#

Suunnittelupalvelut

 

3dsuunnittelu2

 3dsuunnittelu3
3dsuunnittelu1

Ammattilaisemme prosessi-, mekaanisen- ja automaatiosuunnittelun aloilta hyödyntävät osaamistaan ja kokemustaan, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiinsa. Laitesuunnittelijamme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa projektin suunnitteluvaiheesta aina projektin luovutukseen saakka.

PROSESSISUUNNITTELU

Yhdistämme yli 30 vuoden suunnittelu- kokemuksemme ja yli 600 menestyksekkään prosessijärjestelmätoimituksen tuoman tietämyksemme asiakkaan yksilöllisiin prosessi- ja liiketoimintavaatimuksiin. Näin taataan aina asiakkaan kannalta paras mahdollinen järjestelmäratkaisu.

LAITESUUNNITTELU

Laitesuunnittelijamme räätälöivät asiakkaan tarpeiden mukaiset raaka-aineiden käsittelylaitteistot omista tuotteistamme, jotka ovat lukuisissa eri käyttökohteissa todettu varmatoimisiksi ratkaisuiksi. Käytössämme on alamme uusimmat 2D ja 3D suunnitteluohjelmat.

Järjestelmää täydennetään käyttökohteesta riippuen parhaiten soveltuvilla laadukkailla prosessikomponenteilla. Suunnittelemme laitteistomme ja valitsemme käyttämämme komponentit asiakkaan hygienia-, ATEX-, yms. vaatimukset ja standardit huomioiden.