Jauhetekniikka Oy och Leipurin Oy har tecknat ett viktigt samarbetsavtal

 Jauhetekniikka -  Leipurin

Jauhetekniikka Oy, tillverkare av automatiserade doseringssystem för råvaror i pulverform och flytande form, och Leipurin Oy har tecknat ett omfattande samarbets- och återförsäljningsavtal rörande försäljning och marknadsföring av doseringssystem för råvaror på Leipurin Oy:s målmarknadsområden.

Leipurin Oy kommer med ensamrätt att representera och marknadsföra Jauhetekniikkas doseringssystem och -anordningar för bageriråvaror som en del av sin egen bagerimaskinverksamhet i Ryssland, Lettland, Litauen, Ukraina, Vitryssland, Kazakstan och Polen.

Vägen till den växande marknaden i Ryssland och Östeuropa har öppnats upp för Jauhetekniikka

”Vi är väldigt glada över avtalet med Leipurin Oy. Avtalet stödjer dessutom målen för vår verksamhetsutveckling”, berättar Jauhetekniikka Oy:s VD Tuomo Kousa. ”Det nya marknadsområdet, Leipurin Oy:s breda försäljningsorganisation och deras starka ställning på målmarknadsområdet ger oss en lysande utgångspunkt för en expansion av vår affärsverksamhet”, fortsätter Kousa.

Samarbetet innebär nya marknader för Leipurin Oy för den tidiga delen av bageriernas produktionsprocess

”Samarbetet med Jauhetekniikka Oy stärker vår position som leverantör av maskiner och tillverkningslinjer på Leipurin Oy:s målmarknadsområden i Ryssland, Lettland, Litauen, Ukraina, Vitryssland, Kazakstan och Polen. Dessutom öppnar samarbetet upp nya marknader för den tidiga delen av bageriindustrins produktionsprocess”, säger Leipurin Oy:s försäljningschef Jari-Pekka Kiiski.

”Nu kan vi erbjuda våra kunder ännu mer övergripande tjänster där vi kombinerar kunskapen om råvaror och recept med tekniska processer och maskiner för bakning”, fortsätter Kiiski.

 Kousa ja Kiiski solmivat sopimuksen pieni

Jauhetekniikka Oy:s VD Tuomo Kousa och Leipurin Oy:s försäljningschef   Jari-Pekka Kiiski
  skakar hand på avtalet.

 

Jauhetekniikka Oy är ett high tech-företag som specialiserar sig på automatiserad materialhantering för livsmedels- och processindustrin. Med över 30 års erfarenhet och med samlad kunskap från hundratals krävande automatiseringsprojekt inom pulver- och vätskematerialprocesser utformar och levererar företaget branschens mest utvecklade teknologi inom materialhanteringsapparatur och -system. Inom bageriindustrisegmentet är Jauhetekniikka Finlands ledande tillverkare av doseringssystem för råvaror och har en marknadsandel på mer än 90 %.

Leipurin Oy tillhandahåller bageriindustrin och den övriga livsmedelsindustrin med råvaror, produktionsmaskiner och tillverkningslinjer samt kunskaper inom bakning. Leipurin-koncernen har egna enheter i Finland, Ryssland, Polen, Estland, Lettland, Litauen, Ukraina, Kazakstan och Vitryssland. I Ryssland har företaget verksamhet i S:t Petersburg, Moskva, Tjeljabinsk, Jekaterinburg, Kazan och Novosibirsk. Leipurin är ett av Aspo Abp:s starka företagsvarumärken (www.aspo.fi). www.leipurin.com

Vi har genomfört en fullständig förnyelse av vår företagsprofil. I projektet ingick att designa en ny logga samt att förnya hemsidan och broschyrunderlag.

I och med uppdateringen av företagsprofilen avser vi att förstärka vårt varumärke som ett high-tech-företag med specialisering på automatiserad hantering av torr- och vätskematerial samt att ännu bättre än tidigare tjäna våra kunde genom vår uppdaterade hemsida.

 

Jauhetekniikka Oy och Leipurin Oy har tecknat ett viktigt samarbetsavtal

 Jauhetekniikka -  Leipurin

Jauhetekniikka Oy, tillverkare av automatiserade doseringssystem för råvaror i pulverform och flytande form, och Leipurin Oy har tecknat ett omfattande samarbets- och återförsäljningsavtal rörande försäljning och marknadsföring av doseringssystem för råvaror på Leipurin Oy:s målmarknadsområden.

Läs mer...

NYHETER

30.06.2021

Jauhetekniikka otti digiloikan - toimintojen digitalisointihanke valmiiksi

Jauhetekniikka on saanut päätökseen yhden sen historian suurimmista kehityshankkeista, jolla se digitalisoi toimintonsa yhden ERP -järjestelmän taakse.

Läs mer...

31.03.2021

Vipuvoimaa EU:lta kasvustrategian toteutukseen

Jauhetekniikalle on myönnetty merkittävä tuki Euroopan aluekehitysrahastosta

Läs mer...

21.10.2020

Jauhetekniikka valittiin suomen top10 kasvupotentiaalisimman yrityksen joukkoon

Jauhetekniikka Oy on valittu Suomen 10 eniten eniten kasvupotentiaalia omaavan yrityksen joukkoon valtakunnallisesssa KasvuOpen sparrausohjelmassa,johon osallistui lähes 700 kasvuyritystä.  

Läs mer...

09.03.2020

Jauhetekniikka Pactec Foodtec 2020 messuilla

Jauhetekniikka osallistuu tänä vuonna Helsingissä järjestettävään Pactec Foodtec -messutapahtumaan.

Läs mer...
Läs alla nyheter