Jauhetekniikka valittu Suomen kasvupotentiaalisimpien yritysten joukkoon

Jauheannosteluprosessien automatisointiin ja digitalisaatioon erikoistunut Jauhetekniikka Oy valittiin Suomen kasvupotentiaalisimpien 10 yrityksen joukkoon KasvuOpen sparrausohjelmassa. 

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Tuomaristo arvosti Jauhetekniikan kohdalla erityisesti yrityksen markkinatuntemusta ja kilpailijoiden tunnistamista. Yrityksellä on hyvä markkinapotentiaali ja -näkymä. Lisäksi Jauhetekniikalla on jo vahvaa olemassa olevaa näyttöä kasvusta.

" Suomen TOP10:iin pääsy KasvuOpen kilpailussa, johon osallistui tänä vuonna lähes 700 kasvuyritystä on fantastinen juttu meidän tiimillemme", kertoo Jauhetekniikan toimitusjohtaja Tuomo Kousa. " Tulos kertoo siitä,että liiketoimintamme uudelleen suuntaaminen annosteluprosessien digitalisaatioon ja markkina-alueen laajentamiseen on ollut oikea valinta. Ammattilaisten sparrausavun ansiosta kasvusuunnitelmamme on nyt hiottu kohdalleen ja tästä on hyvä edetä seuraaviin steppeihin ", Kousa jatkaa.

Lue lisää.. 

IMG 7602 800x534