#

Jauheannostelijat eräannosteluun

maxit-weber-annostelijat

jauheannostelija mobiili 10
IMG 0118

Jauhetekniikka suunnittelee ja valmistaa erilaisia jauheannostelijoita prosessi- ja elintarviketeollisuuden jauheiden tarkasti punnittuun ja hallittuun eräannosteluun.

Vakioidut ratkaisut - kilpailukykyinen hinta

Annostelijoidemme tekniset yksityiskohdat ovat hioutuneet nykyisenlaisiksi sadoissa eri annostelusovellusissa saadun kokemuksen myötä. Vakioitujen ratkaisujen ansiosta voimme hyödyntää suunnittelussamme ja valmistuksessa sarjatuotannon etuja ja toimittaa yksilöllisesti mitoitettuja laitteistoja erittäin kilpailukyiseen hintaan.

Fluidi™ -varustus ja annostelijan geometria varmistavat tarkan annostelun - kaikilla jauheilla

Jauhekäsittelyn osaamisemme perusteella muotoillun annostelijan pohjaosan sekä edistyksellisen Jauhetekniikka Fluidi™ apupurkainteknologian ansiosta annostelijamme soveltuvat erinomaisesti niin helposti valuville kuin helposti holvaavillekin kuiville jauheille.

Kytke ja Annosta-periaate takaa vaivattoman käyttöönoton

Annostelulaitteistomme toimitetaan kalibroituna ja testattuna, jotta niiden käyttöönotto käy vaivattomasti. Toimitamme annostelijoitamme omilla annostusohjaimillamme varustetuina kokonaistoimituksina tai ilman ohjausta, jos asiakas haluaa kytkeä annostelijan osaksi omaa automaatiojärjestelmäänsä.

Ominaisuuksia:

  • Annostelusäiliön tilavuus ja annostelukapasiteetti mitoitetaan tapauskohtaisesti
  • rakenneaine: hiiliteräs tai ruostumaton teräs
  • Mittaustarkkuus : jopa 4 g
  • Fluidisaatiovarustus säiliöosalla varmistaa jauheen häiriöttömän annostelun
  • täyttää ATEX- ja työturvallisuusvaatimukset
  • soveltuu kaikkien kuivien jauheiden annosteluun

Jauihetekniikan eräannostusohjain

Jauhetekniikan kehittämä eräannostusohjain ohjaa punnittua eräannostelua (batch-annostelua) ja ylläpitää annostustarkkuutta automaattisesti, vaikka jauheen ominaisuudet muuttuisivat annostelun aikana. 

Laitteisto on väylätekniikan avulla liitettävissä ylemmän tason ohjausjärjestelmään, jolloin haluttu annostusmäärä voidaan antaa esim. prosessivalvomosta. Jauhetekniikan eräannostus ohjain eroaa muista markkinoilla olevista tuotteista editystyksellisten ominaisuuksiensa ja ennen kaikkea selkeän, käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ansiosta.

Lisätiedot

 Avaa Jauheannostelija F100/F300 esite tästä..

  Avaa Jauheannostelija F1000 esite tästä..


Tuotekuvat

kalkkiannostelija lemconmaxit weber-annostelijatIMG 0118jauhemaatti annostelija copyjauheannostelija F100 rjhdeaineelle Jauheannostelija valio