Jauhetekniikka toimittaa  leipomoraaka-aineiden reseptipunnitusjärjestelmät Porokylän leipomolle ja Market-leipomoon

 Liha-Saarioinen 2009
    Toimitukseen sisältyy 2 uutta jauheiden alas-
    ottoasemaa ,jotka on varustettu Jauhetekniikan
    kehittämällä Anti-Dust huuvamekanismilla
 primula suursäkkiasema2
   Jauhemaatti™ riviannostelijalla annostellaan
   taikinaan tarvittavat suursäkkijauheet ja 
   pienaineet
SOK suursavo sisäsiilot2 
Siilokapasiteettia kasvatetaan kolmella uudella
sisäsiilolla

Porokylän leipomo suorittaa tämän vuoden aikana historiansa mittavimman leipomolaajennuksen Nurmeksen leipomolleen. Leipomo on myös avannut vuoden alusta uuden market-leipomon Joensuun Prismaan.

Porokylän Leipomo Oy on valinnut Jauhetekniikka Oy:n  raaka-aineiden annostelujärjestelmätoimittajaksi Nurmeksen leipomoon sekä Jounsuun Market-leipomooon.

Porokylän leipomon toimitukset vahvistavat edelleen Jauhetekniikan asemaa leipomoiden raaka-ainejärjestelmien automatisoinnin ylivoimaisena markkinajohtajana Suomessa.


Lisää siilokapasiteettia

Jauhetekniikan toimituskokonaisuuteen Nurmeksen leipomolle kuuluu mm. nykyisten neljän jauhosiilon modernisointi uusilla suodattimilla ja apupurkaimilla
sekä siilokapasiteetin lisääminen kolmella uudella siilolla.

Jauhemaisten ja nestemäisten aineiden annostelu automaattista

Toimitukseen kuuluu myös 7 kpl uusia suursäkkiasemia ja 10 kpl mauste- ym. pienraaka-aineiden annostelijoita sekä nesteannostelujen automatisointi siirapin, mallasuutteen sekä maidon ja veden osalta. Uudessa järjestelmässä kaikki kuivat raaka-aineet kontrolliseulotaan annostelujen yhteydessä.


Reseptiannosteluohjausjärjestelmä takaa tarkan annostelun ja tuotannnon jäljitettävyyden

Täysautomaattista raaka-aineiden varastointi- ja annostelujärjestelmää tullaan ohjaamaan kehittämällämme erittäin monipuolisella reseptiannostelunohjausjärjestelmällä.  Järjestelmä ohjaa leipurien kosketusnäytöiltä tilaamat reseptien mukaiset raaka-aineet tehokkaasti ja tarkasti haluttuihin käyttöpisteisiin sekä tallentaa annostustapahtumat muistiinsa, joka mahdollistaa leivontaan käytettyjen raaka-aineiden ja tehtyjen annostelujen jäljitettävyyden tarvittaessa myöhemminkin.


Jauheteknikan raaka-ainejärjestelmä kaksinkertaistaa annostelukapasiteetin

Jauhetekniikan toimittaman raaka-aineiden käsittelyn automatisoinnin käyttöönotolla nykyinen annostelu-kapasiteetti tulee yli kaksinkertaistumaan samalla, kun lopputuotteiden laatu sekä tuotantotehokkuus nousevat aivan uudelle tasolle.


Investoinnilla pölytön työympäristö ja parempi työergonomia

Automatisoinnin ja tehokkaiden pölynhallinta-ratkaisujemme ansiosta leipomo muuttuu raaka-aineiden varastoinnin ja annostelujen osalta pölyttömäksi, joka omalta osaltaan parantaa työturvallisuutta ja -viihtyvyyttä. Aivan vähäinen merkitys ei myöskään ole sillä, että raskaat jauhosäkkien nostelut minimoituvat.

Joensuun Prisman market-leipomon jauhoannostelun käyttöönotto on helmikuun lopulla. Nurmeksen leipomon raaka-aineannostelu otetaan käyttöön useammassa vaiheessa huhti-kesäkuun aikana.

 

 Porokylän leipomo Oy

Porokylän leipomo Oy sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Lieksan ja Nurmeksen kaupungeissa ja on tällä hetkellä myynniltään markkina-alueensa suurin yksityinen leipomo. Porokylän leipomon markkina- alueena on lähes koko Suomi Helsingistä - Ivaloon. Eteläsuomessa Pääkaupunkiseutu, Turku, Kotka, Lahti, Tampere. Muu Suomi keskisestä Suomesta aina Ivaloon saakka. Päätuotteet ovat käsintehdyt ruisleivät, karjalanpiirakat ja kukot. Lisäksi palvelua parantavat monipuoliset leipä-, pulla- ja konditoriatuotevalikoimat.