Jauhetekniikassa sukupolvenvaihdos- Tuomo Kousasta toimitusjohtaja

 Tuomo Web
   Otan uuden tehtäväni innolla ja luottavaisin
   mielin vastaan. Monivuotinen työkokemukseni
   Jauhetekniikassa myynnin, markkinoinnin ja 
   taloushallinnon tehtävissä antaa hyvät lähtö-
   kohdat uuden tehtäväni hoitoon.
 Jukka web
  Monissa yrityksissä jossain vaiheessa edessä
  oleva sukupolvenvaihdos saattaa eri syistä olla
  hyvinkin hankalasti ratkais-tavissa. Meillä 
  Jauhetekniikalla tätä pulmaa ei päässyt muodos-
  tumaan lainkaan, koska pätevä jatkaja löytyi jo
  aikaa sitten omasta piiristämme
 

Materiaalinkäsittelylaitteistoja ja järjestelmiä toimittava  Jauhetekniikka  Oy on nimittänyt Tuomo Kousan,(35), uudeksi toimitusjohtajakseen.

Tuomo Kousa siirtyy uuteen tehtäväänsä Jauhetekniikan myyntipäällikön paikalta ja hän on aloittanut uuden työnsä marraskuun alussa. Koulutukseltaan Kousa on diplomi-insinööri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Markkinajohtajan asema ja kilpailukykyiset tuotteet toiminnan kehittämisen lähtökohtina

”Jauhetekniikalla on erittäin kilpailukykyiset tuotteet ja materiaalikäsittelyosaamisemme ja varmatoimisten laiteratkaisujemme ansioista meillä on erinomainen maine kaikilla asiakassegmenteillämme. Aion tehtävässäni entisestään vahvistaa asemaamme reseptiohjattujen annostusjärjestelmien markkina-johtajana Suomessa ja hakea kannattavaa kasvua muita materiaalin käsittelyn osa-alueitamme kehittämällä.” Tuomo Kousa sanoo.   

Jatkaja talon sisältä takaa luontevan jatkuvuuden yrityksen toiminnassa

 ” Tuomo on työskennellyt Jauhetekniikalla heti valmistumisestaan lähtien nyt jo lähes 10 vuoden ajan pätevöityen tänä aikana erinomaiseksi jauhemaisten aineiden materiaalinkäsittelyratkaisujen osaajaksi sekä markkinoinnin että taloushallinnon taitajaksi. Koko muukin henkilökuntamme on tällä hetkellä hyvin osaavaa, innovatiivista ja innostunutta, joten mielestäni nyt oli juuri oikea hetki päästää Tuomo ”puikkoihin” toteuttamaan ideoitaan Jauhetekniikan edelleen kehittämiseksi ja vahvistamiseksi.” Jukka Kousa kertoo.

Jukka Kousa jatkaa edelleen jauhejärjestelmien myynnissä

”En ole vielä itsekään aivan ”virallisessa” eläkeiässä ja kun tämä jauhejärjestelmien ideoiminen ja myyminen ovat edelleen kiinnostavia vielä näin 23 vuoden ja lähes 700 järjestelmätoimituksen jälkeenkin, niin jatkan työskentelyäni keskittyen tästä eteenpäin kokonaisvaltaisemmin jauhejärjestelmien myyntiin”. Jukka Kousa jatkaa.