Leipurin Oy tulee edustamaan ja markkinoimaan yksinoikeudella Jauhetekniikan valmistamia leipomon raaka-aineiden annostelujärjestelmiä ja -laitteistoja osana omaa leipomokoneliiketoimintaansa Venäjällä, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa ja Puolassa.           

Jauhetekniikalle aukesi tie Venäjän ja Itä-Euroopan kasvaville markkinoille

"Sopimus Leipurin Oy:n kanssa on meille erittäin mieluinen ja tukee hyvin liiketoimintamme kehittämiseen asettamiamme tavoitteita, Jauhetekniikka Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Kousa kertoo. Uusi markkina-alue, Leipurin Oy:n laaja myyntiorganisaatio ja vahva asema kohdemarkkina-alueella antavat meille loistavan lähtökohdan liiketoimintamme kasvattamiseen", Kousa jatkaa.

Yhteistyön myötä Leipurin Oy:lle uusia markkinoita leipomoiden tuotantoprosessin alkupäähän

 ”Yhteistyö Jauhetekniikka Oy kanssa vahvistaa merkittävästi asemaamme koneiden ja valmistuslinjojen toimittajana Leipurin Oy:n kohdemarkkina-alueilla Venäjällä, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa ja Puolassa. Lisäksi yhteistyö avaa meille uusia markkinoita leipomoteollisuuden tuotantoprosessin alkupäähän”, Leipurin Oy:n myyntijohtaja Jari-Pekka Kiiski sanoo.

”Voimme nyt tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja, joissa yhdistyvät raaka-aineiden ja reseptien tuntemus sekä leivänteossa tarvittava tekninen prosessi koneineen”, Kiiski jatkaa.

Kousa ja Kiiski solmivat sopimuksen pieni

Jauhetekniikka Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Kousa ja Leipurin Oy:n myyntijohtaja Jari-Pekka Kiiski
kättelevät yhteistyösopimuksen solmisen merkiksi.

 

Jauhetekniikka Oy on prosessi- ja elintarviketeollisuuden automatisoituun materiaalikäsittelyyn erikoistunut High tech -yritys, joka yli 30-vuotisella kokemuksella ja satojen vaativien jauhe- ja nestemateriaaliprosessien automatisointiprojektien tuomalla vankalla osaamisella suunnittelee ja toimittaa alansa kehittyneintä teknologiaa edustavia materiaalien käsittelylaitteistoja ja -järjestelmiä. Leipomoteollisuussegmentillä Jauhetekniikka on Suomen johtava raaka-aineiden annostelujärjestelmien toimittaja yli 90 % markkinaosuudella

Leipurin Oy palvelee leipomoteollisuutta sekä muuta elintarviketeollisuutta toimittamalla raaka-aineita, tuotannossa tarvittavia koneita ja valmistuslinjoja sekä leivontaan liittyvää tietotaitoa. Leipurin-konsernilla on omat yksiköt Suomessa, Venäjällä, Puolassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa sekä Valko-Venäjällä. Venäjällä toimintaa on Pietarin ja Moskovan lisäksi mm. Tseljabinskissä, Jekaterinburgissa, Kazanissa ja Novosibirskissa. Leipurin on yksi Aspo Oyj:n vahvoista yritysbrändeistä (www.aspo.fi). www.leipurin.com