Jauhetekniikka on saanut useita merkittäviä tilauksia leipomo- ja elintarviketeollisuudesta. 

 

 jauhetekniikka raskimaatti SOK1
 Moilasen-pneumaattinen-kulj

Linkosuon Leipomolle tehtävään annostelujärjestelmän laajennukseen sisältyy mm. 3 kpl raskisäiliöitä ja pneumaattiset siirtojärjestelmät ulkosiiloilta tuotantolinjoille ja raskisäilöille.

Jokiosten Leipä Oy:lle Jauhetekniikka toimittaa uuden raaka-aineiden annostelujärjestelmän, johon sisältyy suursäkkijauheiden annostelulaitetteistoja sokerille ja riisille sekä Nestemaatti -laitteistot öljyn, palmuöljyn ja siirapin punnittuun annosteluun. Käsin punnittavien aineiden annosteluun Jauhetekniikka toimittaa uuden käsipunnituslaitteiston, joka liitetään osaksi Omron logiikkajärjestelmällä toteutettavaan moderniiin reseptipunnitusautomatiikkaan.

Myllyn Parhaalle toimitettavaan myllyjauhojen siirto- ja annostelulaitteistoon sisältyy mm. pneumaattisia siirtokuljettimia, suodattimia ja punnitussäililiötä, joilla nostetaan tuotantolinjan kapasiteettia ja toteutaan jauhesiirrot sekoittimelle ja uudelle pakkauslinjalle.

Jauhetekniikka uusii Atrian Nurmon tehtaan mausteannostelulaitteiston toimittamalla suursäkkien tyhjennyslaitteiston ja pneumaattisen kuljetusjärjestelmän mausteseosten siirtoon ja annosteluun kuttereille. Annostelu- ja siirtojärjestelmää ohjaan Siemens -logiikalla ja Touch Screen operointipaneelilla toteutettavalla uudella ohjausautomaatiolla. Jauhetekniikka toimittaa laitteistot käyttöönotettuna Avaimet käteen-periaatteella.