Toimintamme kasvaessa ja kansainvälistyessä vahvistamme suunnittelu- ja projektinhoitotoimintojamme hakemalla laitesuunnittelijaa ja projekti-insinööriä 

 

LAITESUUNNITTELIJA

Tehtävässäsi suunnittelet projekti-toimituksiimme liittyviä laitteita aluksi pääsuunnittelijamme alaisuudessa ja myöhemmin taitojesi karttuessa täysin itsenäisesti.

Odotamme sinulta insinööritasoista koulutusta mielellään koneensuunnittelun alalta. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessakin, mutta arvostamme laitesuunnittelukokemusta (Solidworks) ja aitoa kiinnostusta koneenrakennukseen. Olet työssäsi huolellinen ja vastuuntuntoinen ja haluat kehittyä suunnittelutyössä ammattilaiseksi.


PROJEKTI-INSINÖÖRI

Tehtävässäsi vastaat tuotannostamme sisältäen mm. alihankintavalmistuksen koordinointia, komponenttihankintoja ja kokoonpanojen ja käyttöönottojen valvontaa.

Tulet toimimaan asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja tervettä itseluottamusta. Selviydyt työtehtävistäsi myös englannin kielellä ja olet valmis matkustamaan kohtuullisen määrän Suomessa ja ulkomailla.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, osaamistasi vastaavan palkan ja hyvät edut kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka on alallaan markkinajohtaja. Saat tehtäviisi perusteellisen perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta alan ammattilaiseksi.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2018 sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Tehtävää koskevat tiedustelut 044-5254056.