#

Yritys

JAUHETEKNIIKKA OY toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä materiaalinkäsittelylaitteita ja -järjestelmiä, joilla asiakkaamme lisäävät prosessiensa tuottavuutta, parantavat lopputuotteidensa laatua ja säästävät rahaa vähentyneinä työvoimakuluina ja parantuneena työturvallisuutena.

Vakioidut laiteratkaisumme tekevät laitteistamme ja järjestelmistämme ylivertaisen käyttövarmoja

Laitteistomme ovat jalostuneet oman innovatiivisen tuotekehityksemme, lukuisten eri sovellusten ja sadoilla eri teollisuuden alojen raaka-aineilla saatujen käyttökokemusten perusteelle erittäin varmatoimiksi. Asiakkaan tarpeen mukaan räätälöity laitteistokokonaisuus on aina yhdistelmä omista,varmatoimisista laitteistamme - ei prototyyppi. 

Tehokas tuotantotapamme ja vakioidut tuotteemme tekevät meistä erittäin hintakilpailukykyisiä

Koska kaikki tuotteemme koostuvat vakioiduista teknisistä ratkaisuista, voimme valmistuksessa
hyödyntää massatuotannon etuja ja silti toimittaa yksillöllisesti mitoittuja laitteistoja ja järjestelmiä. Tuoterakenteemme, kevyen organisaatiomme ja vahvan alihankintaverkostomme ansiosta olemme erittäin kustannustehokkaita ja hintakilpailukykyisiä.

Asiakkaitamme ovat kaikki jauheita ja nesteitä prosesseissaan käsittelevät yritykset

Asiakaskuntaamme ovat kaikki jauhemaisia, raemaisia ja nestemäisiä aineita tuotantoprosesseissaan käyttävät teollisuuden alat kuten kemianteollisuus, elintarviketeollisuus, leipomoteollisuus, muoviteollisuus, Cleantech-toimiala.

teollisuusluettelokansi small Yleisesitekansi